ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ FELDENKRAIS 22/9

ΜΕ ΤΗ ΣΤΕΛΛΑ ΤΟΠΑΛΙΔΟΥ

Σεμινάριο εισαγωγής στη μέθοδο Feldenkrais για αρχάριους το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, 11.00 – 13.30 στο Vis Motrix Performance Studio.

Η Μέθοδος Feldenkrais (δημιουργία του Ισραηλινού Dr. Moshe Feldenkrais) είναι μια μέθοδος σωματικής επανεκπαίδευσης με στόχο την βελτίωση της κινητικότητας αλλά και της γενικότερης λειτουργικότητας του ανθρώπου.
Ωφελεί όσους υποφέρουν από πόνους στην πλάτη, τον αυχένα, τους ώμους, τα ισχία, τα γόνατα ή έχουν κινητικές δυσκολίες αλλά και όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις κινητικές τους ικανότητες.

Μουσικοί, ηθοποιοί, αθλητές και χορευτές επεκτείνουν τις ικανότητες και τη δημιουργικότητά τους. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή με νευρολογικές παθήσεις (σκλήρυνση κατά πλάκας, νόσος του Πάρκινσον) βοηθούνται να διατηρήσουν ή να επανακτήσουν την ικανότητά τους να κινούνται χωρίς κόπο και δυσκολία ή πόνο.
Ανάμεσα στα άμεσα οφέλη της μεθόδου είναι η πιο λειτουργική στάση και κίνηση του σώματος, η αυξημένη αναπνευστική ικανότητα, η μείωση του πόνου και του άγχους, η γρήγορη ανάρρωση από τραυματισμούς και η βελτίωση της συνολικής εικόνα του εαυτού.

Κόστος: 20 Ευρώ.
Δηλώσεις συμμετοχής: uplift.somatics@gmail.com, 6906566933

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s