ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ

</master_classes>
</re_education>
<program>

_Σύγχρονος χορός με ακροβατικά στοιχεία/

Μεμονωμένες κινήσεις /στηρίξεις στο πάτωμα, προετοιμασία του σώματος να βρεθεί σε περιοχές υψηλής τάσης και να εμπιστευτεί μη “κανονικούς” τρόπους λειτουργίας.

Εξομάλυνση της γραμμικότητας της άσκησης σε οργανικές φόρμες, προσεγγίσιμες από το σώμα στις διάφορες φάσεις της δυνατότητάς του. Συνεννόηση και συμπόρευση κινούμενων σωμάτων σε ροή ακροβατικών διαδρομών.

Κινησιολογικός συνδυασμός. Χορευτική μετάφραση ως προς τη σχέση κίνησης και μουσικής, των δομικών υλικών του μαθήματος.

 

</Χριστίνα Αικατερίνη>
<Σουγιουτζή/>
_Χορεύτρια, Χορογράφος/

_Διδάσκει χορό και ακροβασία.

Γεννήθηκε το1977 στην Αθήνα και αποφοίτησε από την Ανωτέρα Επαγγελματική Σχολή Χορού Ν. Κονταξάκη και το Φυσικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1999 μέχρι το 2003 συμμετείχε σε όλες τις παραγωγές της Σχεδίας Ομάδας Χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Την περίοδο αυτή η ομάδα συνεργάστηκε με τους Steve Paxton, Simone Fortey, Alito Alesi,Peter Ryan κ.α. Από το 2003 ως το 2008 συνεργάστηκε με την Sinequanon στον πολιτιστικό χώρο ΚΡΑΤΗΡΑ (Ελληνικό Φεστιβάλ, Αθήνα 2004 Gala γυμναστικής και παραολυμπιακοί, Φεστιβάλ Καλαμάτας, Holland Dance Festival, Festival de Dance en Cannes, Beijing Dance Festival).

Στον ΚΡΑΤΗΡΑ επίσης ιδρύεται το σωματείο Και όμΩς κινείται. Από το 2003 το και όμΩς κινείται  παρουσίασε τα: ΑRRiBA, ψέΜα του Νεύτωνα, Inferno, AzIf, PurgatoRio, Il PaRRaiso, medDeT*, Το Σωματίδιο του Θεού, Betelgez και Ερωτόκριτος. Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με τους Russel Maliphant, Μαρία Αγγέλου, Τζένη Αργυρίου, Χάρη Μανταφούνη, Σωτήρη Χατζάκη. Ως χορογράφος με τους Χρηστο Στρέπκο, Μάρθα Φριτζήλα, Ρούλα Πατεράκη, Μίρκα Γιεμεντζάκη.