ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ

</master_classes>
</re_education>
<program>

<STAYING CONNECTED>

_Το master class αποτελεί ένα δυναμωτικό και δυναμικό training σύγχρονου χορού με στοιχεία και επιρροές απο διάφορα είδη χορού και πολεμικές τέχνες, ενώ παρἀλληλα έχει τη μορφή ενός παιχνιδιού με αυτοσχεδιαστικά στοιχεία, το οποίο αφήνει χώρο στις επιλογές και στην προσωπική ερμηνεία του κάθε χορευτή.

_Το υλικό του μαθήματος αποτελεί μια διασκεδαστική πρόκληση και ελκύει κόσμο από διάφορους χώρους, επαγγελματίες σύγχρονους χορευτές, breakdancers, ακροβάτες, ηθοποιούς, αυτοσχεδιαστές,  για το λόγο ότι ο καθένας μπορεί να δουλέψει στο επίπεδό του και να αναπτύξει και αναδείξει τον προσωπικό του τρόπο κίνησης.


</Στέλλα>

<Ζάννου/>

_Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε χορό στην Αγγλία (London College of Dance, London Studio Centre) και στην Ελλάδα στο Αμερικάνικο κολλέγιο και στην Κρατική Σχολή Χορού. Στην Ελλάδα δημιούργησε την ομάδα χορού Smack και από το 2009 ζει και εργάζεται με έδρα το Βερολίνο.

_Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Johannes Wieland, Walter Bickmann, Maya Lipsker, Clint Lutes, Richard Siegal, Nana Vachla, Editta Braun, Χάρης Μανταφούνης, Χ. Ανταχοπούλου, Ι. Πάραλη, κ.α.Έχει χορογραφήσει για το Κρατικό θέατρο του Κάσσελ και την ομάδα του Johannes Wieland, την Όπερα της Βιέννης, την ομάδα Bodji Project του S.E.A.D., το Tanzfabrik του Βερολίνου, ενώ παραγωγές της έχουν παρουσιαστεί σε διάφορα θέατρα και φεστιβάλ στην Ευρώπη.

_Διδάσκει σύγχρονο χορό σε ομάδες χορού, πανεπιστήμια, επαγγελματικές σχολές και φεστιβάλ όπως Staatstheater Braunschweig, Staatstheater Kassel, Hollins University, Iwanson International School of dance, S.E.A.D., Anton Bruckner University,  cie Toula Limnaios,  B12, One small step festival, Coda festival, Hochschule fuer Musik und Tanz Koeln, Dock 11, Tanzfabrik/ Ufer studios, Marameo, κα.

http://vimeo.com/34431269
https://vimeo.com/29133560